Se arată 1–12 din 23 de rezultate

Show sidebar
Sold out
450-cana-cocktail-cupru
Închide

Cana cooper mule

56 lei

Cana Cooper Mule este un produs destinat iubitorilor de Urban Style design. Cana este confectionata din aluminiu cu aspect de  cupru aurit, capacitate de 500ml, destinata pentru servirea bauturilor. Daca detii un restaurant decorat in stil industrial urban,produsele cu aspect din cupru sunt un „must have” pentru realizarea unui concept integrat si complet. In cana Cooper Mule recomandam servirea cocktail-urilor precum Mojitos si Moscow Mules dar si bauturi racoritoare sau ceai. Cu produsele nostre din gama COOPER esti stylish& trandy in servire.

Nota: Livrarea se realizeaza in 14 zile de la receptionarea comenzii. 

Inaltime: 95mm
Latime: 145mm
Diametru : 85mm
Volum: 500ml
Greutate: 92g

740-cos-cupru-servire-garnituri-restaurant
Închide

Cos cartofi prajiti cupru 10 cm

39 lei

Fabricat din inox de calitate si un finisaj de cupru de mare efect, cosul de cartofi prajiti cupru de 10 cm reprezinta ultimul trend in prezentarea si servirea la masa a diferitelor garnituri (inele ceapa, legume pane, fish&chips, cartofi prajiti).

Recomandarea RoseHome: folosirea in prezentarea si servirea preparatelor culinare cu hartia cerata Jurnal sau Vintage alaturi de platourile de ardezie, platourile de melamina sau platourile din bambus.

Datorita formei si dimensiunilor sale poate fi de asemenea folosit in servirea ghetei la masa sau pe post de support tacamuri/servetele.

Poate fi folosit atat acasa dar il veti regasi cu siguranta in majoritatea locatiilor Horeca de top: restaurante, baruri, puburi, bistrouri, wine baruri.

Pentru o folosire indelungata se recomanda spalarea manuala insa poate fi folosit de asemenea la masina de spalat vase.

Dimensiuni: 10 cm

588-cos-copper-pentru-restaurant-cartofi-prajiti
Închide

Cos servire copper

49 lei

Cosul de servire copper este recomandat pentru servirea garniturilor de cartofi prajiti, inele ceapa, legume pane sau cruditati. Cosul are un design actual si comercial cu note de retro. Produs inovativ in servirea preparatelor in restaurante, pub-uri sau bar-uri. Confectionat din otel cu aspect de cupru, in forma de cos cu maner, produsul poate fi folosit in industria alimentara doar cu hartie de protectie greaseproof si spalat manual cu uscare rapida.

Dimensiuni:
• Lungime: 130mm
• Diametru: 90mm
• Greutate: 162g
• Inaltime cos: 90mm
• Latime: 180mm

737-cutit-cupru
Închide

Cutit baza cupru

20 lei

Nou! Cutitul baza cupru este fabricat din oțel inoxidabil lustruit, cu o forma contemporana si un finisaj modern de inalta calitate.

Recomandat atat pentru uz casnic cat si pentru uz intensiv in hoteluri, restaurante, baruri, puburi, catering sau orice alte locatii Horeca cu stil industrial sau retro vintage.

Solutia ideala pentru prezentarea si servirea antreurilor, saletelor si a felurilor principale.

Recomandare RoseHome: folosirea alaturi de furculita baza cupru si prezentarea si servirea cu vesela Rustico Natura si vasele de servire cupru.

Poate fi spalat la masina de spalat vase insa pentru o folosire indelungata este indicata spalarea manuala.

Dimensiuni:
• Grosime: 6mm
• Latime: 20mm
• Lungime: 222mm
• Greutate: 96g

301-frapiera-6-sticle-cupru
Închide

Frapiera Cooper

650 lei

Cu un design urban, trandy & stylish, frapiera din cupru Cooper este un „must have” al teraselor in sezonul cald. Frapiera deserveste racirea a 6 sticle de vin si este ideala pentru degustarea mai mult tipuri de vin odata. Frapiera este confectionata din otel inoxidabil, cu finish de cupru si se integreaza perfect in restaurantele cu un concept industrial integrat dar si in casa iubitorilor de produse urban style.

Nota: Livrarea se realizeaza in 14 zile de la receptionarea comenzii.

Inaltime: 250mm
Greutate: 1.81kg
Diametru: 395mm
Volum: 12.5 L

736-furculita-cupru
Închide

Furculita baza cupru

17 lei

Nou! Furculita baza cupru este fabricata din oțel inoxidabil lustruit, cu o forma contemporana si un finisaj modern de inalta calitate.

Solutia ideala pentru prezentarea si servirea antreurilor, saletelor si a felurilor principale.

Recomandare RoseHome: folosirea alaturi de cutitul baza cupru si prezentarea si servirea cu vesela Rustico Natura si vasele de servire cupru.

Pretabila atat pentru uz casnic cat si pentru uz intensiv in industria Horeca (restaurante, hoteluri, catering, baruri, puburi) cu design industrial sau retro vintage.

Pentru o folosire pe timp indelungat este recomandata spalarea manuala desi poate fi folosita si masina de spalat vase.

Dimensiuni:
• Inaltime: 20mm
• Latime: 26mm
• Lungime: 202mm
• Greutate: 96g

739-lingura-supa-cupru
Închide

Lingura supa cupru

15 lei

Nou!

Fabricata din oțel inoxidabil lustruit, cu o forma contemporana, and retro-vintage / industrial si un finisaj de inalta calitate.

Lingura supa cupru reprezinta solutia ideala pentru prezentarea si servirea supelor sau diferitelor tipuri de desert.

Datorita materialelor de inalta calitate folosite este pretabila pentru uz intensiv in industria Horeca: restaurante, hoteluri, catering, baruri, puburi insa poate fi folosita si pentru uz casnic.

Recomandarea RoseHome: folosirea alaturi de vesela Rustico Natura sau vasele de servire din cupru.

Recomandata spalarea manuala pentru o folosire in conditii optime pe timp indelungat insa poate fi folosita si masina de spalat vase.

  • Inaltime: 20mm
  • Latime: 40mm
  • Lungime: 180mm
  • Greutate: 44g
738-lingurita-cafea-cupru
Închide

Lingurita cafea cupru

12 lei

Nou!

Lingurita cafea cupru fabricata din oțel inoxidabil lustruit, cu o forma contemporana si un finisaj modern de inalta calitate.

Recomandata atat pentru uz intensiv in hoteluri, restaurante, baruri, puburi, catering sau orice alte locatii Horeca in stil industrial sau retro vintage cat si pentru uz casnic.

Ideala pentru folosirea dimineata la micul dejun, după-amiaza la servirea ceaiului sau a cafelei sau pentru prezentarea/servirea innovativa a diferitelor tipuri de desert sau a inghetatei.

Recomandare RoseHome: folosirea alaturi de vesela Rustico Natura, vasele de servire din cupru sau paharele Martini copper.

Poate fi spalata la masina de spalat vase insa pentru o folosire indelungata este recomandata spalarea manuala.

• Inaltime: 15mm
• Latime: 30mm
• Lungime: 130mm
• Greutate: 18g

300-pahar-cupru-cocktail
Închide

Pahar cooper mint

99 lei

Destinat servirii bauturilor tip cocktail, paharul Cooper Mint este confectionat din otel inoxidabil cu finish de curpu, care va asigura o savoare superioara si o racire indelungata baturilor servite. Paharul are un volum de 410 ml si se integreaza perfect in restaurantele cu un concept industrial integrat dar si in casa iubitorilor de produse urban style.  Cu produsele nostre din gama COOPER esti stylish& trandy in servire.

Nota: Livrarea se realizeaza in 14 zile de la receptionarea comenzii. 

Inaltime: 102mm
Diametru : 88mm
Volum: 410ml
Greutate: 146g

-16%
447-pahar-retro-imitatie-conserva
Închide

Pahar cooper tin

19 lei 16 lei

Paharul Cooper Tin este destinat servirii baturilor tip cocktail, inghetata sau alte produse. Paharul care imita o cutie de conserva, este realizat din metal cu finish de cupru, 100% sigur pentru industria alimentara si are o capacitate de 280 ml. Paharul Cooper Tin se integreaza perfect in restaurantele cu un concept industrial integrat dar si in casa iubitorilor de produse urban style.  Cu produsele nostre din gama COOPER esti stylish& trandy in servire.

 

Inaltime: 108mm
Diametru: 78mm
Volum: 280ml
Greutate: 54g

-20%
488-pahar-martini-cupru
Închide

Pahar copper martini

79 lei 63 lei

Paharele Cooper Martini cu un design premium si sofisticat, sunt ideale pentru servirea cocktail-urilor cu adevarat unice. In topul produselor de bar in trend, paharul este confectionat din otel inoxidabil cu finish de cupru si se integreaza perfect in restaurantele cu un concept industrial integrat dar si in casa iubitorilor de produse urban style. Paharele Cooper Martini sunt recomandate servirii bauturilor precum martini clasic, cosmopolit dar si a altor produse.

 

Volum: 240ml
Diametru: 120mm
Inatime: 166mm
Greutate: 136g

Sold out
576-pahar-modern-pentru-bar
Închide

Pahar Retro bronz

18 lei

Combinand design-ul in relief retro-vintage cu spiritul modern conferit de culoarea metalica bronz, acest pahar este solutia ideala pentru servirea apei, a băuturilor răcoritoare sau cocktailurilor acasa sau in cadrul petrecerilor organizate in stil retro industrial

Realizat din sticla de calitate prin tehnologii eco friendly este foarte rezistent la spalari repetate fiind recomandat atat pentru uzul personal cat si pentru industria Horeca

Dimensiuni:

  • Înălțime: 124 mm
  • Lățime: 79mm
  • Greutate: 270g
  • Diametru buza pahar: 79mm
  • Diametru de bază: 60mm
  • Volum: 325ml