Afișez 1–12 din 22 de rezultate

Arata Filtrele

Carafa vin/apa 1Ltr CRF100

26 lei 21 lei
Caracteristica:- carafa apa - material: sticla - recomandata pentru prezentarea si servirea apei la masa - poate fi folosita ca decantor sau pentru servirea vinului - rezistenta sporita - confectionata din sticla dura - design modern - margini intarite pentru evitarea ciobirilor accidentale - produs recomandat Horeca - Capacitate: 1 ltr

Dop sticla GB22120

lei lei
Caracteristici:-Dop -Material:plastic -Culoare:bej -Complementar cu sticla de apa Jack -Versatil, usor de folosite -Curatare manualaProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Sticla apa Saturn 700ml GB22895

29 lei 25 lei
Caracteristici:-Sticla -Material:sticla -Culoare: incolor -Forma alungita -Poate fi folosita pentru apa dar si uleiuri aromate -Curatare manuala -Indicata pentru statia cu apa a bufetului de mic dejunCapacitate: 700 mlProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Sticla apa Egg Glass 700ml GB22916

59 lei 50 lei
Caracteristici:-Sticla -Material:sticla -Culoare:incolor -Partea superioara are forma rotunjita asemanatoare unui ou -Perfecta pentru apa si suc -Curatare manuala -Ideala pentru evenimente cu servire tip bufetCapacitate: 700 mlProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile

Sticla apa Jack 700ml GB22917

29 lei 25 lei
Caracteristici:-Sticla -Material: sticla -Culoare: incolor -Potrivita pentru statia cu apa si suc -Curatare manuala -Ideala pentru lemonade bar si bufete mic dejunCapacitate: 700 mlProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Sticla apa Diablo 700ml GB22918

29 lei 25 lei
Caracteristici:-Sticla -Material:sticla -Culoare:incolor -Robusta -Poate fi folosita pentru apa si vin -Curatare manuala -Recomadata pentru evenimente cu cateringCapacitate: 700 mlProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Mini sticla lapte cu capac pluta 350ML H92005

16 lei 13 lei
Caracteristici:-Mini sticla -Material: sticla , pluta -Culoare: incolora -Prevazuta cu dop -Poate fi folosita pentru servirea laptelui -Curatare manuala -Recomandata pentru bufet de mic dejun, la statia cu lapte si cerealeDimensiuni: 350 mlProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Dop sticla Silver GB22919

lei lei
Caracteristici:-Dop -Material: metal -Culoare: argintiu -Potrivit pentru sticlele Egg, Saturn si Diablo -Curatare manuala -Recomandat pentru statia de apa si suc a bufetelorProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Sticla apa 1.5 L 6632

58 lei 46 lei
Caracteristici:-Sticla -Material: sticla reciclata, plastic, metal -Culoare: verzui -Culoare si model de inspiratie vintage -Alternativa atractiva a carafelor -Capacul se inchide ermetic, pastrand apa proaspata -Permite servirea unei cantitatti mari de apa -Curatare manuala -Potrivita pentru statia cu apa a bufetelor si lemonade barCapacitate: 1.5 LProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Sticla apa 950 ml 6621

38 lei 30 lei
Caracteristici:-Sticla -Material:sticla, plastic, metal -Culoare: verzui -Sistem de inchidere etansa cu dop -Dopul pastreaza bautura proaspata -Perfecta pentru servirea vinului si apei -Curatare in masina de spalat vase -Recomandata pentru restaurante, baruri si bufeteCapacitate: 950 mlProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Carafa sticla cu inox 1.5L GWJ150

213 lei 170 lei
Caracteristici:-Carafa -Material:sticla, inox -Culoare: incolor, argintiu -Confectionata material rezistent -Capacul este prevazut cu infuzor pentru fructe si gheata -Curatare in masina de spalat vase -Idea pentru baruri de limonada si statia cu apa a bufetelor de mic dejunCapacitate: 1.5 LProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Carafa sticla Friend 1L FRD100

31 lei 25 lei
Caracteristici:-Carafa -Material: sticla -Culoare: incolor -Forma ergonomica -Poate fi folosita pentru apa sau decantor pentru vin -Curatare in masina de spalat vase -Indicata pentru petreceri cu servire tip bufetDimensiuni: 244x140 mm Capacitate: 1 LProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Carafele sunt un mijloc inovativ şi original pentru servirea băuturilor răcoritoare. Recipientele  pentru prezentarea băuturilor ,comercializate de catre Rosehome sunt realizate din sticlă durabilă sau acril fiind sau nu însoţite de capac.

Acestea pornesc de la un volum de 0,5 L şi pot ajunge pana la 2L,iar spălarea se poate face manual sau la maşina de spălat vase, în funcţie de materialul din care este confecţionată carafa.

Carafele pot fi uzitate  în locaţii ca :restaurante, terase,hoteluri,pub-uri şi baruri ,pentru servirea apei,a sucurilor proaspete de fructe ,a limonadei şi a ceaiurilor reci.

Categoria aceasta cuprinde carafe cu infuzor si fara infuzor.
Acestea isi gasesc locul in cadrul statiei de bauturi.
Carafele cu infuzor sunt indicate pentru servirea apei imbogatite cu vitamine, iar cele fara infuzor pot fi uzitate pentru suc si apa.
Infuzorul este ideal pentru aromatizarea apei evitand patrunderea fructelor in tot continutul carafei.
Carafele sunt confectionate din sticla, plastic si metacrilat de metil.
Capacitatea acestora difera.
Sunt recomandate pentru prezentarea si servirea bauturiloor reci precum apa si suc.
Curatarea se realizeaza facil la masina de spalat vase.
Carafele sunt ideale pentru statia de bauturi ce completeaza bufetul.