Afișez 1–12 din 13 rezultate

Arata Filtrele

Dispenser Mason Jar 9,5 L BDG1000

265 lei 212 lei

Dispenser bauturi Mason Jar, volum de 9,5 L, prevazut cu  tablita creta decorativa pe care se poate nota tipul de bautura servit si infuzor de fructe. Acest produs  este ultima tendinta in prezentarea bauturilor racoritoare. Produsul este foarte practic in decorul unui bar de limonada la o petrecere tematica sau nunta. Borcanul de limonada poate fi utilizat pentru o gama larga de bauturi si este prevazut cu un robinet care permite invitatilor sa se autoserveasca.Capacul este din sticla. Borcanul de limonada are atasat pe interior un infuzor de fructe proaspete si o tablita de creta cu lantisor pe care se poate nota tipul de bautura servit.

Inaltime: 390mm Diametru : 200mm Volum: 9.5litres Latime: 260mm Greutate: 3.5kg

Dispenser suc limonada 3 ltr P5103

326 lei 261 lei
Caracteristici:- dispenser limonada - material: inox/ sticla borosilicata - prezavut cu tub racire, capac si robinet inox - ideal pentru prezentarea si servirea de limonada, sucuri sau alte bauturi - recomandat pentru folosirea la bufetul de mic dejun - poate fi folosit la terasele de vara sau locatiile tip catering - produs recomandat Horeca - poate fi curatat la masina de spalat vase - capacitate: 4 litri

Dispenser cu infuzor/gheata 5.5l 10360

198 lei 158 lei
Caracteristici:-Dispenser -Material:sticla, plastic,metal -Culoare:incolor -Prevazut cu placuta metalica si robinet -Dotat cu recipient pentru gheata si infuzor -Curatare manuala -Indicat pentru bar cu limonada si evenimente in aer liberCapacitate: 5.5 LProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Dispenser limonada Industrial Collection, 9 Litre, 10090

328 lei 262 lei
Caracteristici:-Dispenser limonada -Material:metal, plastic si sticla -Prevazut cu tablita,robinet si infuzor -Culoare:incolor, negru -Curatare manuala -Ideal pentru petreceri in aer liber, lemonade barCapacitate: 9 LProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Dispenser limonada 6 ltr T3022

161 lei 129 lei
Caracteristici:
  • Dispenser limonada
  • Material: sticla
  • Suport sustinere
  • Robinet plastic
  • Recomandat Horeca
  • Curatare manuala
  • Recipient servire bauturi
 Dimensiuni:
  • Volum 6 ltr
  Dispenser limonada ideal pentru prezentarea si servirea de bauturi racoritoare.Prevazut cu capac, robinet si suport tabla galvanizata pentru o folosire cat mai usoara.Confectionat din sticla transparenta este perfect ca dispenser limonada, dispenser sucuri.Recomandat pentru folosirea la micul dejun in hoteluri si restaurantePoate fi folosit de asemenea in prezentarea bauturilor racoritoare in cadrul bufetelor tematice, teraselor de vara.Perfect pentru industria Horeca, mai ales pentru evenimentele tip catering, street food, food truck.Pentru o folosire optima timp indelungat este recomandata curatarea manuala.

Dispenser limonada 3 ltr T3023

144 lei 115 lei
Borcan prezentare si servire bauturi racoritoare prevazut cu capac, robinet si suport tabla galvanizata.Confectionat din sticla transparenta este perfect ca dispenser limonada, dispenser sucuri.Recomandat pentru folosirea la micul dejun in restaurante sau hoteluri.Poate fi folosit de asemenea in prezentarea bauturilor racoritoare in cadrul bufetelor tematice, terase de vara.Perfect pentru industria Horeca, mai ales pentru evenimentele tip catering, street food, food truck.Pentru o folosire optima timp indelungat este recomandata curatarea manuala.Capacitate: 3 ltr

Dispenser Rustic Country 9.5L BDG2000

308 lei 246 lei
Dispenser bauturi confectionat din sticla cu un design retro rustic.Ideal pentru prezentarea si servirea de sucuri naturale, bauturi racoritoare sau limonada.Perfect pentru folosirea in cadrul bufetelor de mic dejun sau pentru petrecerile in aer liber.Dozator bauturi recomandat pentru folosirea in industria Horeca.Solutia perfecta pentru servirea de limonada sau sucuri  in cadrul barurilor si teraselor de vara.Include o tablita neagra prevazuta cu lant pe care se poate scrie cu creta lichida denumirea bauturii servite.Poate fi folosit ca atare sau impreuna cu suportul din tabla galvanizata pentru dispenser rustic BDGTUB.Pentru o folosire indelungata in conditii optime este recomandata  spalarea manuala.Dimensiuni: 21x25.5x35.5cmCapacitate: 9,5 ltr

Stand dublu Wire Dispenser, Negru dia 21.5 cm BDGR2

163 lei 131 lei
Caracteristici:-Suport dublu pentru dispenser limonada -Material: metal -Culoare: negru -Structura scheletica durabila -Complementar cu dispenserele de limonada -Curatare manuala -Indicat pentru lemonade baruri si evenimente cu servire bufetDimensiune: 56.5x25.5x33 cmProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Stand Wire Dispenser, negru dia 21.5 cm BDGR1

110 lei 88 lei
Caracteristici:-Suport pentru dispenser limonada -Material:metal -Culoare:negru -Structura rezistenta pentru sustinerea dispenserelor -Curatare manuala -Isi gaseste utilitatea in barurile cu limonada si teraseDimensiune: 34x25.5x33 cm 21.5 diamProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Stand dispenser Industrial Collection, 10262

226 lei 181 lei
Caracteristici:-Suport dispenser limonada -Material:metal -Culoare: negru -Are pereti inalti si baza rezistenta pentru sustinerea dispenserului -Compatibil cu dispenserul 10090 si BDG2000 -Curatare manuala -Potrivit pentru petreceri cu limonadaProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Robinet inox 123497

88 lei 71 lei
Caracteristici:-Robinet -Material:inox -Culoare:argintiu -Poate fi folosit pentru inlocuirea robinetelor stricate ale dispenserelor -Util si versatil -O varianta economica e permite utilizarea indelungata a dispenserelor -Curatare manuala -Indicat pentru barul de limonadaProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Suport pentru dispenser Rustic BDGTUB

51 lei 41 lei
Suport  confectionat din tabla galavanizata cu aspect retro rustic.Perfect pentru prezentarea si punerea in valoare a dozatoarelor de bauturi.Poate fi folosit impreuna cu dispenserul rustic country de 9,5 ltr sau dispenser mason jar 9.5 L.Recomandata curatarea manuala cu apa si sapun.

Rosehome propune o gamă variata de dispenser – borcan cu robinet pentru limonadă cu diverse volume şi modele.

Dispenserele sunt făcute din sticla durabilă sau plastic alimentar şi sunt prevăzute cu robinet ce permite o utilizare uşoara a acestora. Totodată, anumite borcane de limonada sunt însotite de suporturi din fier forjat sau tabla galvanizată care facilitează manevrarea lor.

Stilul estetic abordat este unul cu tendinţe retro-vintage şi care dă posibilitatea amplasării unui astfel de borcan limonada în locaţii cat mai diverse. În acest mod, borcanele de limonada cu robinet  pot fi folosite pentru petreceri în gradina de vară,nunţi,botezuri,la micul dejun şi la evenimente din industria horeca.

Pentru o perioada de utilizare îndelungata se recomandă spălarea manuală a dispenserelor de limonada.

Dozatoarele de suc sunt ideale pentru servirea băuturilor precum  limonadă,suc de fructe sau punch în locatii intens tranzitate de oameni ,fiindca poseda versatilitate şi grad crescut de rezistenţă.

Dispenserele de limonada sunt asemanatoare unor butoiase prevazute cu robinet.
Impermeabilitatea si durabilitatea sunt caracteristice tuturor dispenserelor de bauturi.
Robinetul ofera posibilitatea servirii unei cantitati potrivite de lichid.
Sunt insotite de tablite pentru a facilita organizarea statiei cu bauturi.
Este recomandata curatarea manuala pentru a mentine calitatea produselor.