Afișez toate cele 5 rezultate

Arata Filtrele

Sticla Ice cold 1 ltr T3003

17 lei 14 lei
Sticla prezentare si servire bauturi prevazuta cu capac ermetic si maner.Ideala pentru prezentarea si servirea de apa, sucuri naturale, limonada.Poate fi folosita in hoteluri si restaurante la micul dejun, evenimente tip banchet, terase de vara.Confectionata din sticla dura este ideala pentru folosirea intesiva in industria Horeca.Recomandata ca sticla sucuri, sticla limonada, sticla apa.Poate fi curatata la masina de apalat vase.Capacitate: 1 ltr

Sticla Ice cu capac 300 ml T3005

lei lei

Sticla bauturi Ice confectionata din sticla dura cu imprimeu Ice Cold Drink.

Datorita designului retro vintage este perfecta pentru servirea de bauturi racoritoare, sucuri de fructe, smoothieuri, iaurt sau lapte.

De asemenea poate fi folosita ca decor pentru o varietate de bufete tematice, la micul dejun sau petreceri private.

Poate fi spalata la masina de spalat vase sau manual.

Recomandata atat pentru industria Horeca (hoteluri, restaurante, terase, baruri, puburi, catering) cat si pentru uz casnic.

Capacitate 300ml.        Dimensiuni: 5.5x15cm.

Sticla Ice cu capac 400 ml T3006

lei lei

Cu o capacitate de 400 ml, sticla Ice poate fi folosita atat ca décor pentru bufetele dumneavoastra de mic dejun, bufete tip banchet, petreceri private, candy sau lemonade corner si in egala masura pentru servirea individuala a diferitelor bauturi racoritoare, sucuri sau chiar lapte.

Recomandata atat pentru uz casnic cat si pentru industria Horeca (hoteluri, restaurante, baruri, puburi, terase de vara, catering).

Poate fi spalata cu usurinta la masina de spalat vase sau manual.

Capacitate: 400ml.

Dimensiuni: 6x18.5cm

Capac halba limonada T3001.T1

lei lei

Capac aspect retro vintage pentru halba de limonada 450ml. Diametru 7.5cm.

Halba limonada 450ml T3001

16 lei 13 lei

Halba limonada din sticla transparenta, prevazuta cu maner si capac cu filet. Ideala pentru servirea limonadei, bauturilor racoritoare sau a diferitelor cocktailuri.

Recomandate atat pentru industria Horeca (hoteluri, restaurante, baruri, puburi, catering) dar si pentru petreceri private sau uz casnic.

Pot fi spalate de mana sau la masina de spalat vase.

Dimensiuni: 7x7x14cm.

Volum: 450ml

Sticlele şi halbele distribuite de către Rosehome sunt făcute din sticlă rezistentă,mare parte din acestea având mesajul”Ice cold Drink”.

În aceasta categorie se găsesc halbe în forma de cizma,halbe pentru limonadă incolore,halbe roz pentru limonada şi halbe verde-menta.

Halbele şi sticlele pot fi folosite pentru servirea băuturilor răcoritoare precum sucuri de fructe,limonadă ,shake-uri şi smoothie-uri,dar şi ca decor în cadrul petrecerilor tematice sau candy barurilor  deoarece, prezintă durabilitate crescută şi oferă o notă retro spaţiului în care sunt utilizate.

Halbele şi sticlele sunt indicate pentru locaţii de tip horeca având estetica şi versatilitatea ca trăsături prin care se remarca.