Afișez toate cele 5 rezultate

Arata Filtrele

Pahar policarbonat Alibi 354 ml C.561207

19 lei 16 lei
Solutia perfecta pentru servirea bauturilor la mare, piscine, terase in aer liber.Paharelele din gama Alibi au un design modern, sunt usoare si rezistente.Pahar tumbler Alibi confectionat din policarbonat dur rezistent la colorare, spargere sau taiere.Recomandat pentru folosirea zi de zi in restaurante, baruri, terase, piscine.Ideal pentru folosirea intensiva in industria Horeca.Pentru o folosire optima timp indelungat este recomandata curatarea manuala.Capacitate: 355 ml 

Pahar cocktail policarbonat 250ml

19 lei 16 lei

Ideal pentru petrecerile in aer liber, in jurul piscinei sau la malul marii dar si pentru petrecerile tip banchet sau catering.

Fabricat din material plastic dur care ii confera rigiditate si rezistenta.

Paharul cocktail din policarbonat prezinta risc minim de crapare sau spargere fiind ideal pentru folosirea intensiva in industria Horeca.

Datorita materialului transparent care imita la perfectie sticla, este foarte versatil. Poate fi folosit la prezentarea si servirea oricarui tip de cocktail.

Produs reutilizabil care poate fi curatat la masina de spalat vase.

Capacitate: 250ml

Pahar martini policarbonat 350ml

39 lei 32 lei

Confectionat din material plastic dur care ii confera rigiditate si rezistenta, paharul martini prezentat reprezinta solutia perfecta pentru orice petrecere in aer liber, banchete diverse sau evenimente tip catering.

Foarte rezistent si solid,realizat din policarbonat calitate superioara.

Paharul din policarbonat este transparent putandu-va bucura astfel de culoarea si savoarea oricarei bauturi.

Nu prezinta risc de crapare sau spargere si este reutilizat.

Pretabil la curatarea la masina de spalat vase.

Capacitate 350ml.

Pahar balon policarbonat 350ml

24 lei 19 lei

Produs premium realizat din material plastic dur care confera rigiditate si rezistenta in timp.

Fara a prezenta risc de spargere sau crapare, paharul de vin din policarbonat este ideal pentru piscine, petreceri in aer liber, banchete, evenimente tip catering sau pur si simplu la un barbeque impreuna cu prietenii.

Recomandat atat pentru uz casnic cat si pentru folosirea intensiva in industria Horeca – hoteluri, restaurante, banchete, catering

Datorita materialului transparent care imita la perfectie sticla, este foarte versatil, putand fi folosit la prezentarea si servirea pricarui tip de vin – alb, rosu sau rose

Poate fi curatat in bune conditii la masina de spalat vase si este reutilizabil.

Capaciatate: 350 ml

Pahar policarbonat latte 230 ml

11 lei

Pahar de latte realizat dintr-un material rezistent, special conceput pentru servirea bauturilor calde la petreceri in aer liber, terase sau piscine. Paharul este foarte usor datorita materialului utilizat, reutilizabil si foarte vesatil. Pentru o durata de viata indelungata recomandam spalarea in masina de spalat vase cu detergent special pentru policarbonat.

Dimensiuni: • Volum: 230ml • Inaltime: 134mm • Diametru: 60mm • Greutate: 72g

Paharele din policarbonat sunt indicate pentru locaţii în care riscul de spargere al unor pahare din sticla este crescut şi anume piscine,terase şi plaja sau pentru  locaţii intens tranzitate din industria horeca  ,unde se doreşte evitarea acestor incidente.

Policarbonatul folosit pentru fabricarea paharelor este transparent,resiztent la tăieturi,spargere şi colorare.Dacă se doreşte uzitarea îndelungată a produsului,curăţarea manuală este imperativă.

Paharele din policarbonat pot fi folosite atât pentru servirea băuturior calde cât şi a băuturilor reci ,exemple în acest sens fiind cocktail-urile,băuturile spirtoase,vinurile şi nu numai.

Datorită faptului că permit folosirea intensivă şi îndelungată ,paharele din policarbonat vizează în principal industia horeca.