Afișez toate cele 11 rezultate

Arata Filtrele

Cana Copper Mug 55cl/19.25oz Hammered BCM550

67 lei 54 lei
Caracteristici:-Cana -Material: otel vintage -Culoare: cupru -Prevazuta cu maner rezistent -Poate fi folosita pentru cocktailuri cum ar fi Moscow Mule sau Paloma -Produs ce poate fi curatat in masina de spalat vase -Prezentare si servire bauturi -Recomandata pentru baruri, pub-uri,restaurante, terase si bistro-uriCapacitate: 550 mlProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14-21 zile.

Cana vintage barrel 40cl BVM400

62 lei 50 lei
Caracteristici:
  • Cana servire bauturi calde
  • Material inox cu finisaj vintage
  • Cana cocktail
  • Produs recomandat Horeca
Dimensiuni:
  • Inaltime 90mm
  • Diametru 85mm
  • Volum 400ml
 

Pahar margarita cupru 30 cl MGC300

85 lei 68 lei
Nou! Alternativa eleganta si moderna la clasicul pahar margarita din sticla.Excelent pentru prezentarea si servirea fabuloasa de cocktailuri  si deserturi tip profiterol sau inghetata.Pahar margarita confectionat din inox de calitate cu finisaj PVD de cupru durabil si dur.Perfect pentru folosirea in restaurante, baruri, cluburi, terase de vara.Pentru o folosire optima este recomandata curatarea manuala cu apa calda.Nu este recomandata folosirea la masina de spalat vase.Dimensiuni: 11,5x14cmCapacitate:30cl

Tumbler ananas cupru 44cl PNC440

75 lei 60 lei
Pahar tumbler in forma de ananas confectionat din otel inoxidabil cu finisaj modern de cupru.Recomandat pentru prezentarea si servirea moderna a cocktailurilor in cluburi, baruri, puburi.Cu o capacitate de 44cl poate fi folosit de asemenea ca pahar servire bauturi racoritoare.Ideal pentru sezonul estival in cluburile si locatiile de pe litoral sau in terasele de vara de top.Pentru o utilizare in bune conditii este recomandata curatarea manuala.Dimensiuni: 9x8.7cm

Pahar tumbler inox 50 cl TMB500

55 lei 44 lei

Confectionat din otel inoxidabil, paharul prezentat este ideal pentru prezentarea si  servirea bauturilor si cocktailurilor

Cu un design modern si inovator reprezinta varianta perfecta la paharele clasice din sticla.

Impreuna cu o hartie cerata de tip vintage sau jurnal, poate fi folosit in prezentarea si servirea de cartofi prajiti sau chipsuri.

De asemenea poate fi folosit ca suport servete, pahar suport tacamuri sau chiar vas servire gheata.

Ideal pentru servirea de vin fiert.

Recomandata curatarea si spalarea manuala.

Perfect pentru folosirea in industria Horeca: hoteluri, restaurante, baruri, puburi, bistrouri, wine baruri.

Dimensiuni: 12x8.5 cm

Capacitate: 50cl

Pahar tumbler cupru 50 cl TBM500C

58 lei 47 lei

Pahar servire bauturi si cocktailuri confectionat din otel inoxidabil acoperit cu un strat rezistent de cupru.

Alternativa stilata si inovatoare la paharele clasice din sticla, ideal pentru locatiile Horeca de top.

Recomandat pentru prezentarea si servirea de bauturi si cocktailuri in hoteluri, baruri si restaurante.

Perfect pentru servirea de vin fiert.

Foarte versatil, poate fi folosit impreuna cu o hartie cerata de tip vintage sau jural in servirea de chipsuri sau cartofi prajiti.

De asemenea poate fi folosit ca suport servete, pahar suport tacamuri sau chiar vas servire gheata.

Pentru folosirea in bune conditii timp indelungat este recomandata curatarea si spalarea manuala.

Ideal pentru  industria Horeca: hoteluri, restaurante, baruri, puburi, bistrouri, wine baruri.

Dimensiuni: 12x8.5 cm

Capacitate: 50cl

Moscow mule gun 55 cl BGM550

67 lei 54 lei
Cana servire confectionata din otel inoxidabil cu finisaj negru metalic si aspect retro de lovitura ciocan.Eleganta si inovativa, reprezinta solutia perfecta pentru prezentarea intr-o maniera moderna a bauturilor si coctailurilor.Ideala pentru  servirea bauturilor si coctailurilor calde: vin fiert, ceai sau cafea.Recomandata spalarea si curatarea manuala.Poate fi folosita in locatiile Horeca: hotel, restaurant, bar, wine bar, pub, bistro, catering.Dimensiuni: 9,8x8.5 cmCapacitate: 55cl

Cana gun metal 48 cl SGM500

85 lei 68 lei

Cu un stil elegant si inovativ, cana prezentata este perfecta pentru prezentarea si servirea moderna a bauturilor si cocktailurilor.

Confectionata din inox de calitate acoperit cu un finisaj metalic negru modern și elegant.

Solutia perfecta pentru prezentarea si servirea bauturilor calde iarna: vin fiert, ceai, cafea.

Foarte versatila, pot fi folosita impreuna cu o hartie cerata de tip vintage sau jurnal in servirea de garniture, cartofi prajiti, chips.

Pentru o folosire timp indelungat este recomandata spalarea manuala.

Produs recomandat pentru industria Horeca: hoteluri, restaurante, baruri, puburi, wine baruri sau locatii tip catering.

Dimensiuni: 9x9 cm

Capacitate: 48cl

Cana emailata neagra 36 cl 50018BK

35 lei 28 lei
Confectionata din otel acoperit cu un strat de email negru si margine alba.Recomandata pentru servirea cafelei, a ceaiului, a vinului fiert sau a unor cocktailuri.Ideala pentru restaurante, baruri, puburi cu decor retro rustic sau industrial reinterpretat in  maniera modernaPoate fi incalzita la cuptorul cu microunde.Sigura pentru curatarea la masina de spalat vase.Atentie - nu este recomandata curatarea cu bureti abrazivi

Capacitate: 36cl

te

Cana Moscow mule 590 ml P1004

62 lei 50 lei

Fii stylish & trendy in servirea bauturilor racoritoare, a ceaiului sau a diferitelor tipuri de cocktail precum Mojitos sau Moscow mule!

Cana Moscow Mule confectionata din inox de calitate si finisaj de cupru. Cu o forma de butoias si maner garanteaza o prezentare spectaculoasa si se integreaza efect in restaurantele, barurile sau puburile cu concept industrial integrat dar si in casele iubitorilor de produse urban style.

Pentru o folosire indelungata este recomandata spalarea manuala a produsului.

Capacitate:  590ml

Pahar copper martini MRC240

68 lei 55 lei
Paharele Cooper Martini cu un design premium si sofisticat, sunt ideale pentru servirea cocktail-urilor cu adevarat unice. In topul produselor de bar in trend, paharul este confectionat din otel inoxidabil cu finish de cupru si se integreaza perfect in restaurantele cu un concept industrial integrat dar si in casa iubitorilor de produse urban style. Paharele Cooper Martini sunt recomandate servirii bauturilor precum martini clasic, cosmopolit dar si a altor produse. Volum: 240ml Diametru: 120mm Inatime: 166mm Greutate: 136g

Categoria paharelor şi cănilor de metal vine în întâmpinarea proprietarilor de locaţii din industia horeca,ce-şi doresc să aducă un plus de originalitate şi un aer vintage în afacerea pe care aceştia o deţin ,fără a fi nevoiţi să renunţe la aspecte importante cum ar fi durabilitatea produselor achiziţionate.

Materialele uzitate în confecţionarea cănilor şi paharelor sunt aluminiu cu finisaj de cupru,inox şi otel inoxidabil.

Estetica paharelor şi cănilor nu este neglijată, ele având forme diversificate precum forma unei doze,a unui ananas ,a unei conserve ,a unui pahar de Martini şi chiar a unui butoiaş.Trebuie meţionat şi faptul că pe langă forma inovativă a recipientelor, o parte din ele sunt  prevăzute şi cu un finisaj retro ce imită lovituri de ciocan.

Cănile şi pahaele din metal pot fi folosite pentru servirea băuturilor răcoritoare şi a cocktailurilor ,exemple în acest sens fiind Martini,Cosmopolitan şi Moscow Mule.

Este imperativă spalarea la mână a recipientelor din metal pentru a asigura o perioadă îndelungată de utilizare.

Beneficiind de durabilitate şi aspect inovativ, paharele şi cănile din metal se potrivesc locaţiilor precum :baruri,pub-uri,terase,restaurante şi hoteluri.