Afișez 1–12 din 14 rezultate

Arata Filtrele

Inaltator bufet metal 18 x 8cm RSR-WBK08

72 lei 58 lei
Caracteristici:-Inaltator -Material: metal si plastic -Culoare:negru -Varianta economica pentru inaltarea bufetului -Recomadat pentru bufetul cu mancare rece -Poate fi folosit pentru evenimente cu catering -Curatare manualaDimensiuni: 18x8 xmProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Inaltator bufet metal 18 x 18cm RSR-WBK18

101 lei 81 lei
Caracteristici:-Inaltator -Material: metal si plastic -Culoare:negru -Varianta economica pentru inaltarea bufetului -Suprafata antialunecare contribuie la stabilitatea platourilor si bolurilor -Indicat pentru meniuri a la carte si petreceri cu servire tip bufet -Curatare manualaDimensiuni: 18x18 xmProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Inaltator bufet metal 18 x 10cm RSR-WBK10

85 lei 68 lei
Caracteristici:-Inaltator -Material: metal si plastic -Culoare: negru -Alegere economica pentru inaltarea bufetului -Stratul antialunecare asigura stabilitatea bolurilor si platourilor -Complementar platourilor de melamina si ardezie -Recomandat pentru petreceri cu servire tip bufet -Curatare manualaDimensiuni:18x18x10 cmProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Inaltator bufet rotund Riser RSR-RBK18

71 lei 57 lei
Caracteristici:-Inaltator rotund -Material: metal, plastic -Culoare: negru -Varianta economica de inaltarea a bufetului sau a prduselor expuse -Stratul antialunecare asigura stabilitatea bolurilor si platourilor -Se potriveste cu platouri din ardezie si portelan -Poate fi folosit cu bol de capacitate mare pentru prezentarea cerealelor la mic dejun -Recomandat pentru bufete suedeze si mic dejun -Curatare manualaDimensiuni:20x18x25 cmProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Inaltator bufet metal GN 1/2 15cm RSR-GN1215

69 lei 55 lei
Caracteristici:-Inaltator -Material:metal -Culoare: negru -Ajuta la inaltarea bufetului -Se foloseste cu platouri de melamina si GN-uri 1/2 -Potrivit bufetului pentru mic dejun si evenimentelor cu servire tip catering -Indicat pentru expunere in vitrina -Curatare manualaDimensiuni: 32x26x15 cmProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Inaltator bufet metal GN 1/3 12cm RSR-GN1312

66 lei 53 lei
Caracteristici:-Inaltator -Material: metal -Culoare: negru -Efect de inaltare a bufetului -Complementar cu GN-uri 1/3 si platouri de melamina -Potrivit pentru bufetul rece, zona cu salate si garnituri -Poate fi utilizat pentru expunere in vitrina -Curatare manualaDimensiuni: 32x17.5x12 cmProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Inaltator bufet metal GN 1/4 10 cm RSR-GN1410

62 lei 50 lei
Caracteristici:-Inaltator -Material:metal -Culoare: negru -Compatibil cu tava gastronomica GN 1/4 -Versatil deorece poate fi folosit si pentru GN-uri si pentru platouri -Adauga inaltime bufetului -Perfect pentru zona de bufet si prezentare in vitrina -Curatare manualaDimensiuni: 26,5x16x10 cmProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Stand inaltator metal 10×10 h T0576.S

58 lei 46 lei
Caracteristici:-Inaltator trepied -Material: metal, plastic -Culoare:gri -Structura metalica prevazta cu plastic ce impiedica alunecarea -Aspect elegant, simplu -Indicat pentru platouri si boluri -Dimensiunile reduse il fac potivit pentru sosiere si farfurii cu desert -Ideale pentru candy baruri, ceainarii si cafenele -Curatare manualaDimensiuni: 10x10 cmProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Stand inaltator metal 15x15h T0576.M

75 lei 60 lei
Caracteristici:-Inaltator trepied -Material: metal, plastic -Culoare:gri -Scheletul metalic este acoperit cu plastic cauciucat -Estetica simpla -Indicat pentru platouri si boluri -Ideal pentru mese cu servire tip bufet suedez -Curatare manualaDimensiuni: 15x15 cmProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Stand inaltator metal 20x20h T0576.L

91 lei 73 lei
Caracteristici:-Inaltator trepied -Material: metal, plastic -Culoare:gri -Metalul este acoperit cu plastic ce nu permite alunecarea -Aspect simplu, elegant -Versatil si usor de utilizat -Indicat pentru platouri si boluri -Se poate utiliza pentru bufetul de mic dejun sau petreceri cu catering -Curatare manualaDimensiuni: 20x20 cmProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Stand inaltator metal 16.5×16.5x20h T0575.M

62 lei 49 lei
Caracteristici:-Inaltator trepied -Material: metal, plastic -Culoare:gri -Rezistent putand sa sustina platouri de ardezie, ceramica si portelan -Potrivit ca suport pentru boluri -Scheletul metalic este acoperit cu plastic cauciucat -Potrivit pentru zona de bufet rece pentru nunti si evenimente -Curatare manualaDimensiuni: 16.5x16.5x20 cmProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Stand inaltator metal 20.5×20.5x20h T0575.L

66 lei 53 lei
Caracteristici:-Inaltator trepied -Material: metal,plastic -Culoare:gri -Suportul este rezistent si poate sustine atat boluri cat si platouri -Scheletul metalic este acoperit cu plastic cauciucat -Se potriveste petrecerilor cu servire tip bufet si candy barurilor -Curatare manualaDimensiuni: 20.5x20.5x20 cmProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Categoria contine inaltatoare de metal.
Acestea au aspect de grilaj si scheletic.
Materialul din care sunt confectionate acestea este acoperit de protectie care asigura durabilitate indelungata.
Stratul protector asigura si stabilitatea platourilor.
Unele inaltatoare sunt prevazute cu picioruse retractabile ce permit ca inaltatorul sa aiba dubla utilizare.
Acestea pot fi folosite ca inaltatoare dar si ca ladite pentru prezentare si depozitare.
O parte dintre inaltatoare corespund tavilor gastronomice sau GN-urilor dar sunt si inaltatoare cu forme de oval sau rotund.
Curatarea se face manual pentru a nu altera durabilitatea produsului.
Asemenea celorlalte tipuri de inaltatoare si acestea ajuta la economisirea spatiului si buna organizare a bufetului.