Afișez toate cele 5 rezultate

Arata Filtrele

Termos apa calda 2.0L 250mm V2099HOTWATER

169 lei 135 lei
Caracteristici:-Termos apa calda -Material: metal si plastic -Culoare: argintiu, negru -Dotat cu maner -Sistemul cu vacuum pastreaza lichidele fierbinti pana la 12 ore -Curatare manuala -Potrivit pentru bufete mic dejun si coffee shop-uriCapacitate:2 LProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Termos cafea 2 L 250mm V2099COFFEE

169 lei 135 lei
Caracteristici:-Termos -Material: metal si plastic -Culoare:argintiu, negru -Ajuta la organizarea statiei de bauturi datorita inscriptiei "Coffee" -Pastreaza lichidele fierbinti pana la 12 ore -Curatare manuala -Recomandat pentru bufetul de mic dejun si coffee break-uriCapacitate:2 LProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Dispenser vacuum apa calda 2.5L V7251HOTWATER

239 lei 191 lei
Caracteristici:-Dispenser -Material: inox si plastic -Culoare:argintiu, negru -Sistemul de inchidere cu vacuum mentine apa fierbinte -Indicat pentru servirea apei pentru ceai datorita inscriptiei "Hot water" -Ideal pentru statia de bauturi fierbinti -Curatare manuala -Indispensabil conferintelor cu coffee break si bufetelor de mic dejunDimensiuni: 330 mm Capacitate:2,5 LProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Dispenser vacuum cafea 2.5L 330mm V7251COFFEE

293 lei 191 lei
Caracteristici:-Dispenser -Material: inox si plastic -Culoare:argintiu, negru -Inscriptionat cu mesajul "Coffee" -Vacuumul creat pastreaza cafeaua fierbinte -Indicat pentru statia de bauturi fierbinti -Curatare manuala -Perfect pentru bufet de mic dejun, coffe shop-uri si coffee-breakDimensiuni: 330 mm Capacitate: 2,5 LProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Dispenser vacuum ceai 2.5L 330mm V7251TEA

239 lei 191 lei
Caracteristici:-Dispenser ceai -Material:inox si plastic -Culoare: argintiu si negru -Prevazut cu inscriptia "Tea" -Ajuta la crearea unei statii cu bauturi bine organizate -Functioneaza pe baza unui sistem cu vacuum -Curatare manuala -Recomandat pentru coffe-break si bufet mic dejunDimensiuni: 330 mm Capacitate: 2.5 LProdusul este disponibil pe baza de comanda furnizor cu livrare in 14 zile.

Zona destinata cafelei este esentiala in crearea unui bufet.
De aceea este important ca bufetul sa fie dotat cu necesarul pentru prepararea si servirea cafelei si ceaiului.
Categoria cuprinde vase pentru servirea bauturilor fierbinti precum ceai si apa, nu doar a cafelei.
Regasim dispensere si vase termorezistente care sunt prevazute cu un sistem special ce ajuta la mentinerea calda a bauturilor.
Acestea dispun si de un maner ce faciliteaza manevrarea.
Atat vasele cu vacuum cat si termosurile pastreaza cafeaua si ceaiul calde timp indelungat fara a altera gustul sau calitatea bauturilor.
Este recomandat ca vasele sa fie spalate manual.
Vasele din aceasta categotie sunt indispensabile oricarui bufet in cadrul caruia se servesc bauturi fierbinti precum ceai si cafea.