Suport lumanare

Afișez toate cele 2 rezultate

Show sidebar

  Toate produsele din categorie

  Sold out
  1603-Lanterna-solara-deco--cu-maner
  Închide

  Lanterna solara deco cu maner

  44 lei
  Lanterna solara cu maner ideala pentru cluburi sau terase de vara. Prevazuta cu leduri, are o autonomie de 8-10 ore. Timpul de incarcare, expunere la soare este de 6 ore. Buton de on/off in interiorul borcanului. Pe perioada expunerii la soare si a incarcarii butonul trebuie sa fie in pozitia ON. Cand butonul este in pozitia ON (pornit) lanternele se pornesc automat noaptea si se incarca automat ziua. Produs recomandat Horeca: hoteluri, restaurante, baruri, terase de vara Pentru o folosire optima, lanternele trebuiesc ferite de umezeala. Nu necesita baterii Putere: 3-5 lumeni
  Citește mai mult Adaugă în wishlist
  1277-Suport-lumanare-aalb-argintiu-flow
  Închide

  Suport lumanare Flow

  16 lei
  Suport lumanare cu un design simplu si elegant. Suportul este realizat din sticla in forma de borcan pe care este aplicat la interior un printing argintiu model constelatie.
  • Dimensiuni - 8.5 cm
  • Material - Sticla
  • Culoare- Incolor
  Adaugă în coș Adaugă în wishlist

  Prezenţa unei lumânări în cadrul servirii unei mese şi nu numai ne poate face să fim mai relaxati poate chiar mai romantici,fiind influenţaţi de lumina caldă a acesteia.Rosehome pune la dipoziţia clienţilor săi suporturi care aduc un plus de rafinament spaţilului în care sunt uzitate.

  Suporturile din aceasta categorie sunt transparente,dar au şi culori ca argintiu,alb ,auriu,aramiu şi negru. Toate acestea aflate în raport de complementaritate cu lumina emanată de lumânări.

  Dacă vă doriţi ca un anumit spaţiu să fie mai primitor ,mai călduros, optaţi pentru alegerea unor suporturi de lumânări din gama comercializată de Rosehome.