Valize decorative

Afișez toate cele 7 rezultate

Show sidebar

  Toate produsele din categorie

  Sold out
  Închide

  Set valize Atlas

  89 lei

  Setul de valize decorative face parte din colectia Atlas  si sunt destinate realizarii unor decoruri de evenimente tematice sau utilizate ca obiecte decorative pentru iubitorii de calatorii. Setul este compus din 3 valize decorative in marimi diferite si culori calde, imprimate cu model de harta vintage. Produsul este confectionat din carton dur cu manere din piele.  Un accesoriu decorativ exceptional cu multe functionalitati practice de depozitare si decor.

  Dimensiuni: 29 x 20 x 9 / 25 x 18 x 8 / 20 x 15 x 8 cm Material: Carton, Metal si Piele Culoare: Alb, Blue, Cream

  Citește mai mult Adaugă în wishlist
  Sold out
  452-valize-decorative-retro
  Închide

  Set valize retro

  89 lei
  Setul de valize decorative retro compus din 3 valize decorative in marimi diferite, te va ajuta sa realizezi un colt decorativ in culori calde inspirate din stilul retro romantic. Un accesoriu decorativ exceptional cu multe functionalitati practice de depozitare si decor. Dimensiuni: 20 x 29 x 9 / 17 x 23 / 10 x 21 cm Material - Carton, Metal si imitatie piele lacuita Culori: Rosu, albastru, galben
  Citește mai mult Adaugă în wishlist
  Sold out
  413-set-valize-decorative-pastel-2
  Închide

  Set valize pastel

  89 lei
  Setul de valize decorative pastel compus din 3 valize decorative in marimi diferite, te va ajuta sa realizezi un colt decorativ in culori calde inspirate din stilul retro romantic. Un accesoriu decorativ exceptional cu multe functionalitati practice de depozitare si decor. Dimensiuni: 20 x 29 x 9 / 17 x 23 / 10 x 21 cm Material - Carton, Metal si imitatie piele lacuita Culori: Albastru, Roz, Verde
  Citește mai mult Adaugă în wishlist
  Sold out
  704-valiza-cutie-bijuterii
  Închide

  Valiza Pretty Things

  99 lei

  Special conceputa pentru depozitatarea de bijuterii sau lucruri marunte. Realizata in culori puternice cu scris auriu valiza Pretty Things este un accesoriu ideal pentru decoruri de evenimente tematice sau de candy/lemonade bar. Valiza este realizata din carton dur, prevazuta in interior cu oglinda si compartimentata special pentru depozitare de lucururi marunte pentru bijuterii.

  Dimensiuni - 17.3 x 25.6 x 8.3 cm

  Material: Carton

  Culoare - Roz

  Citește mai mult Adaugă în wishlist
  Sold out
  631-set-valize-deco-mono
  Închide

  Set valize mono

  89 lei

  Set de valize decorative cu model minimalist in culori metalice de negru, alb, si o nota de auriu. Setul este compus din 3 valize decorative in marimi diferite si este confectionat din carton dur cu manere din piele.  Un accesoriu decorativ exceptional cu multe functionalitati practice sau depozitare si decor.

  Dimensiuni: 29 x 20 x 9 / 25 x 18 x 8 / 20 x 15 x 8 cm Material: Carton, Metal si Piele

  Culoare: Alb, Negru, Auriu

  Citește mai mult Adaugă în wishlist
  Sold out
  -valize-decorative-travel
  Închide

  Set valize travel

  89 lei

  Pentru pasionatii de calatorii sau evenimente cu tematica de aventura si explorare recomandam setul de valize decorative travel. Setul este compus din 3 valize decorative in marimi diferite, culori calde, imprimate cu fotografii de calatorie si citate inspirationale. Produsul este confectionat din carton dur cu manere din piele.  Un accesoriu decorativ exceptional cu multe functionalitati practice sau depozitare si decor.

  Dimensiuni: 29 x 20 x 9 / 25 x 18 x 8 / 20 x 15 x 8 cm Material: Carton, Metal si Piele

  Culoare: Alb, Blue, Cream, Roz, Albastru

  Citește mai mult Adaugă în wishlist
  Sold out
  585-valiza-decorativa-events-calatorii
  Închide

  Valiza large Atlas

  129 lei

  O valiza clasica transformata intr-un decoratiune dedicata iubitorilor de calatorii. Valiza cu catarama este decorata la exterior cu model tip harta vintage, culoare alb/blue, confectionata din carton dur, intarit pe margini cu catarame din metal pentru protectie. Produs recomandat pentru depozitare sau décor in cadrul evenementelor tematice (nunta, botez, petrecere).

  Dimensiuni: 9 x 37 x 25 cm

  Material – Carton, Metal, Lemn

  Culoare - Blue, Alb. Cream, Maro

  Citește mai mult Adaugă în wishlist

  Valizele decorative sunt realizate din carton prezentând detalii din metal şi piele.

  Culorile şi temele acestora sunt diversificate,astfel puteţi alege între valize cu nuanţe calde de roz,galben şi rosu şi valize cu nuanţe reci precum albastru. Totodata, o parte din acestea au inscripţionate şi mesaje motivaţionale care oferă o notă pozitivă.

  În funcţie de mărimile lor,valizele pot fi folosite pentru depozitarea obiectelor de dimensiuni mici cum ar fi bijuteriile,accesoriile sau cu simplu scop decorativ în cadrul petrecerilor tematice şi a candy-barurilor.