Se arată toate cele 7 rezultate

Show sidebar
  -10%
  438-vaza-flori-model-halba-pastel
  Închide

  Borcan limonada pastel

  29 lei 26 lei

  Borcanul de limonada mason jar, din ceramica mata cu stanta originala, capacitate 500 ml, disponibil  in culori pastelate de alb, gri, blue este ideal pentru servirea bauturilor racoritoare sau, de ce nu pentru aranjamente florale deosebite la evenimente tematice tip nunta, botez sau petrecere. Borcanele sunt disponibile in culori asortate.

  Dimensiuni – 13 x 12 x 8 cm

  Volum: 500 ml
  Material – Ceramica
  Culori – Alb/Cream, Blue, Gri

  Sold out
  627-cub-terrarium-vase-flori-jpg-3
  Închide

  Cub terrarium black

  75 lei

  Cub pentru aranjamente florale in stil contemporan, model terrarium realizat din sticla cu margini metalice, recomandat pentru realizarea decorurilor florale la nunti sau evenimente organizate in interior sau aer liber. Cubul terrarium poate fi utilizat si pentru realizarea aranjamentelor din plante, muschi de copac si pietre decorative.

  Dimensiuni – 17 x 15 x 10 cm

  Material – Metal,Sticla

  Culoare: Negru

  628-vase-flori-piramida
  Închide

  Piramida terrarium black

  99 lei

  Vas pentru aranjamente florale in forma de piramida, model terrarium realizat din sticla cu margini metalice recomandat pentru realizarea decorurilor florale la nunti sau evenimente organizate in interior sau aer liber. Piramida terrarium poate fi utilizata si pentru realizarea aranjamentelor din plante, muschi de copac si pietre decorative.

  Dimensiuni – 21 x 16 x 15 cm

  Material – Metal,Sticla

  Culoare: Negru

  -30%
  439-vaza-flori-tip-carafa-pastel
  Închide

  Carafa limonada pastel

  89 lei 62 lei

  Carafa de limonada, disponibila in trei culori pastelate, confectionata din gresie ceramica, cu o capacitate de 1L. Carafa poate fi utilizata pentru servirea bauturilor racoritoare, sau ca piesa de décor/ vaza de flori pentru iubitorii stilului chic sau scandinav.

  Dimensiuni – 20 x 18 x 12 cm
  Material – Ceramica
  Culori – Alb/Cream, Blue, Gri

  512-vaza-flori-terrarium-cub
  Închide

  Cub aranjament floral

  75 lei

  Cu acest superb cub din sticla destinat aranjamentelor florale, reusesti sa realizezi cele mai in voga decoratiuni florale de nunta sau eveniment tematic. Realizate din sticla, cu margini metalice in forma de cub terranium, decoratiunea  poate fi utilizata atat pentru aranjamente florale cat si pentru diverse decoruri de interior.

  Dimensiuni – 15 x 14.5 x 0.3 cm
  Material – Cupru , Sticla
  Culoare – Incolor, Auriu

  -31%
  440-ghiveci-flori-suspendat
  Închide

  Ghiveci flori suspendat

  39 lei 27 lei

  O piesa decorativa pentru iubitorii stilului minimalist sau scandinav, ghiveciul de flori suspendat cu funie decorativa, este perfect pentru decorarea teraselor de vara cu plante multicolore. Datorita culorii albe, se asorteaza cu orice piesa de mobilier.

  Dimensiuni – 8.5 x 9.5 cm
  Material – Portelan
  Culori – Alb/Cream

  535-terrarium-aranjamente-florale-model-pirmaida
  Închide

  Terrarium gold pyramid

  99 lei

  Aducem cele mai noi tendinte in aranajamentele florale! Terrarium-ul in forma geometrica de piramida si finish in culori opulente de gold si copper este recomandat pentru realizarea decoratiunilor florale pentru evenimente. Realizate din sticla cu margini metalice, decoratiunea  poate fi utilizata atat pentru aranjamente florale cat si pentru diverse decoruri de interior.

  Dimensiuni: 21 x 15.5 x 0.3 cm
  Material: Cupru, Sticla
  Culoare: Auriu