Afișez toate cele 4 rezultate

Arata Filtrele

Set mini sevalet negru 24×11 cm MNI-BL-KR

113 lei 90 lei
Solutia perfecta pentru pentru comunicarea mesajelor, meniurilor, a informatiilor sau promotiilor speciale.Set format din 3 mini sevaleti  cu tablita sintetica neagra ideali pentru identificarea preparatelor pe bufetele de mic dejun sau bufete tematice.Pot fi folositi de asemenea in prezentarea ofertelor de bar, bautura zilei sau reduceri speciale de pret.Rezistenti si usor de folosit, sunt ideali pentru industria Horeca: hoteluri, restaurante, baruri, locatii catering.Mesajele pot fi scrise cu creta normala sau creta lichida iar pentru stergere se foloseste o laveta umeda cu detergent.Recomandata numai curatarea manuala.Dimensiuni sevalet: 24x11cmDimensiunuea tablitei de scris: 15x13cm

Placheta wedding gold

20 lei 18 lei

Decoratiune placheta pentru evenimente, realizata din MDF cu accente aurii si scris caligrafic. Recomandata pentru decorarea evenimentelor de nunta sau petreceri tematice. Accentele aurii si scrisul caligrafic dau suplete si finete produsului finit.

Dimensiuni- 14 x 30 x 0.5 cm

Material - Mdf

Culoare - Alb/Cream, Culori metalice

Caseta chei country

25 lei 17 lei

Caseta pentru pastrarea obiectelor sau cheilor, model cu design country, este un accesoriu cu multe intrebuintari practice,  intr-un decor chic country. Caseta este confectionata din MDF cu detalii in forma de chei pe capac. Produsul nu trece neremarcat intr-un decor cu elemente tematice.

Dimensiuni - 17 x 8 x 9 cm Material - MDF Culoare - Alb/Cream, Maro/Beige

Placheta tematica MR&MRS

29 lei 11 lei
Un element decorativ, ideal pentru nuntile tematice in aer liber, unde placuta isi gaseste locul intr-un décor romantic, vintage sau cu note de natura. Pozitionata impreuna cu alte elemente decorative in acelasi stil garanteaza un décor de vis pentru iubitorii de nunti si evenimente tematice in stil romantic sau retro.Dimensiuni: 40x16 cm Material: Lemn Culori: Alb si Gri

Secţiunea decoraţiunilor este dedicată celor care doresc sa-şi pună amprenta,îmbogăţind spaţiul unei petreceri tematice cu diferite obiecte menite să aducă un plus de rafinament şi căldură locului în care sunt uzitate.

În cadrul acestei categorii sunt prezente obiecte ca: plăcute cu diverse mesaje cum ar fi”wedding” sau”Mrs and Mr”,etichete,şevalete,cutii pentru depozitarea obiectelor de dimensiuni mici ,stick-uri pentru masa şi nu numai.

Majoritatea obiecteleor cu scop decorativ sunt făcute din lemn sau din materiale uşor manevrabile şi prezintă,în mare parte,culori ca alb cu tuse vintage ,auriu sau cupru.

Produsele din aceasta gamă pot fi utilizate în cadrul nunţilor,botezurilor sau petrecerilor cu o anumita tema desfaşurate în locaţii  precum hoteluri,restaurante,terase ,puburi s,a.