Se arată toate cele 5 rezultate

Show sidebar
  -20%
  721-Cos-paine-bambus-30x20x11cm
  Închide

  Mini ladita bambus 20x15x9cm

  45 lei 36 lei

  Nou!

  Mini ladita bambus cu dimensiunile de 20x15x9cm recomandata pentru prezentarea painii, a chiflelor sau croissantelor.

  Poate fi folosita impreuna cu o hartie cerata jurnal sau vintage la servirea unor preparate calde sau reci respectiv poate fi utilizata ca suport pentru tacamuri, servete, solnite si oliviere atat la micul dejun, pranz, cina sau in cadrul diverselor bufete organizate.

  Ideala pentru industria Horeca (hoteluri, restaurante, baruri, puburi, catering) dar cu siguranta foarte utila si pentru uz casnic.

  Recomandata spalarea manuala a produsului.

  Dimeniuni: 20x15x9cm

  Sold out
  742-bol-salata-bambus
  Închide

  Bol salata bambus 17x6cm

  55 lei

  Confectionat din bambus de cea mai buna calitate reprezinta solutia ideala in prezentarea si servirea salatelor sau diferitelor preparate culinare.

  Foaste versatil, poate fi folosit in tandem cu platourile de ardezie, platourile de melamina sau platourile de bambus atat la bufetele de mic dejun, bufete tip banchet sau servire a la carte.

  Recomandat atat pentru uz casnic cat si pentru uz intensiv in industria Horeca: hoteluri, restaurante baruri, banchete, catering.

  Pentru o folosinta pe timp indelungat este recomandata spalarea manuala.

  Dimensiuni: 17x6cm

  -20%
  721-Cos-paine-bambus-30x20x11cm
  Închide

  Ladita paine 30x20x11cm

  59 lei 47 lei

  Nou pe site!

  Ladita prezentare din bambus ideala pentru prezentarea painii, a chiflelor sau croissantelor la masa sau in cadrul bufetelor de mic dejun sau cu orice prilej de catering.

  Poate fi folosita impreuna cu o hartie cerata ziar sau vintage la servirea unor preparate calde sau reci de tip fish&chip respectiv poate fi utilizata ca suport pentru tacamuri, servete, solnite si oliviere.

  Recomandata atat pentru uz casnic cat si pentru folosirea intensive in industria Horeca (hotel, restaurant, bar, pub, catering)

  Pentru o folosinta indelungata este recomandata spalare manuala.

  Dimeniuni: 30x20x11cm

  632-cosuri-decorative-cupru
  Închide

  Cosuri deco copper

  89 lei

  Tendinta anului 2017 – décor cu note in culoarea cuprului!  Setul de cosuri decorative din sarma culoarea cuprului, in forma dreptunghiulara recomandat  in realizarea unui décor de casa/ eveniment sau pentru depozitarea obiectelor mici.

  Dimensiuni – mare 21 x 30 x 20 cm, mic 16 x 25 x 16 cm

  Material – Sarma otelita

  Culoare: Cupru metalic

  -19%
  517-cos-paine-otel-galvanizat
  Închide

  Cos de paine retro rustic

  52 lei 42 lei

  Cosul cu maner  din otel galvanizat este un produs recomandat in realizarea unui aranjament de masa in décor vintage garden. Produsul poate fi utilizat ca si cos de paine, suport pentru tacamuri si sosuri in  restaurante, pub-uri sau baruri. Recomandam utilizarea hartiei de copt ca protectie a alimentelor inainte de asezarea produselor in cos.

  Inaltime: 100mm
  Latime: 280mm
  Adancime: 155mm
  Greutate: 318g