Afișez toate cele 7 rezultate

Arata Filtrele

Platou cu maner lemn acacia cu ardezie 68x18cm DS50042

119 lei 95 lei
Caracteristici:Material: lemn de salcam, placa ardezieDimensiuni: 68x18cmDestinatie: platou servire, platou tapas, branzeturi, mezeluri, platou burger, platou steakCuloare: naturProdus recomandat Horeca

Platou ardezie patrat 20x20cm R390220ARDE

12 lei 10 lei
Caracteristici:- platou servire - material: ardezie - culoare: negru - platou piatra ardezie ideal pentru prezentarea si servirea preparatelor culinare - recomandat pentru folosirea in hoteluri, restaurante, baruri, puburi, terase - poate fi folosit ca platou servire aperitive, tapas, desert - curatare usoara - produs recomandat Horeca - dimensiuni: 20x20cm

Platou Steak ardezie cu lemn 40x26cm A1062-001

315 lei 252 lei
Caracteristici:- platou steak - material: lemn + placa ardezie - recomandat pentru prezentarea si servirea de steak, burger - ideal pentru folosirea in hoteluri, restaurante, baruri, puburi, terase - baza lemn natur cu placa ardezi mobila pentru curatare usoara - placa ardezie este prevazuta cu sant colector si locas suport cos cartofi prajiti - placa de lem se curata manual cu o laveta umeda si se usuca imediat - produs recomandat Horeca - dimensiuni: 40 x 26cm - dimensiuni platou ardezie: 33 x 23 cm

Platou ardezie 38x26cm R392038ARDE

36 lei 29 lei
Platou ardezie ideal pentru prezentarea si servirea moderna a preparatelor culinare.Recomandat ca platou servire feluri principale, platou servire burger, platou steak, platou prezentare sushi.Destinat industriei Horeca, este confectionat din piatra de ardezie naturala si prevazut cu picioruse fixare din cauciuc .Pentru o folosire optima timp indelungat este recomandata ungerea cu un ulei mineral inainte de prima utilizare.Recomandata curatarea manuala cu apa calda si sapun.Poate fi folosit in servire impreuna cu o hartie cerata de tip vintage, jurnal , retru sau tip steak house.Complemantar de asemenea cu plicurile de servire cartofi prajiti si ramekinele pentru sos.Nota; fiind confectionat din piata naturala, produsul poate prezenta usoare denivelari.Dimensiuni: 38x26cm

Platou Square slate 30×30 cm R392231ARDE

26 lei 21 lei

Ideal in servirea de antreuri, fel principal sau desert

Roca de ardezie este sigilata cu lac de protectie special pentru industria alimentara

Recomandat in prezentarea unor farfurii tip concept (branza, sushi sau antereu mix)

Recomandata curatarea si spalarea manuala

Confectionat din piatra naturala, produsul poate prezenta usoare denivelari.

Dimensiuni: 30x30cm

Platou Rectangular slate 30×20 cm R392030ARDE

20 lei 16 lei

Platou prezentare si servire preparate culinare confectionat din piatra naturala de ardezie.

Ideal pentru folosirea in industria Horeca. Poate fi folosit ca display de prezentare la bufetele de mic dejun sau bufete tematice tip banchet in cadrul hotelurilor si restaurantelor.

Foarte versatil pentru baruri, restaurante tip burger&steak, wine baruri in prezentarea si servirea de antreuri, feluri principale sau desert.

Folosit impreuna cu o hartie cerata tip vintage sau jurnal in prezentarea de platouri branzeturi, platou tip sushi, platou burger, steak.

Nota: Fiind confectionat din piatra naturala, produsul poate prezenta usoare denivelari.

Dimensiune: 30x20 cm

Platou ardezie rotund 30 cm R392230ARDE

34 lei 27 lei

Un produs destinat industriei HoReCa, platoul de ardezie rotund asigura o prezentare in trend a preparatelor culinare. Farfuria este confectionata din ardezie naturala cu diametrul de 30 cm, platoul este recomandat in prezentarea preparatelor tip antreu, branzeturi, sushi sau feluri principale. Platoul este prevazut din picioruse de fixare din cauciuc.

Nota: Fiind confectionat din piatra naturala, produsul poate prezenta usoare denivelari.

Inaltime: 7mm Diametru: 300mm Greutate: 850g

Platourile de ardezie isi gasesc foarte des intrebuintarea in puncte intens tranzitate de catre oameni, ele fiind folosite foarte des in cadrul bufetelor la mic dejun si nu numai.

Platourile sunt confectionate din roca de ardezie care este sigilata cu un lac de protectie menit sa pastreze gustul si calitatea produselor nealterate. Roca folosita ofera in acelasi timp si rezistenta produsului.

Formele platourilor sunt patrate, dreptunghiulare si rotunde, prevazute sau nu cu santuri colectoare.

Platourile de ardezie prezinta raport de complementaritate cu hartia cerata, sosierele si cosurile pentru garnituri. Plansele pot fi uzitate in cadrul bufetelor tip banchet sau mic dejun pentru prezentarea branzeturilor, a mezelurilor, a burgerilor, pestelui si a fripturilor.

Alegerea platourilor in locatii de tip Horeca este una ideala deoarece acestea sunt usor de curatat, sunt durabile si usor de adaptat cerintelor.