Se arată 1–12 din 133 de rezultate

Show sidebar
1848 Lingurita cafea Global A4709
Închide

Lingurita cafea Global

lei

Design contemportan cu finisaj modern si un echilibru perfect pentru o experienta gastronomica perfecta. Tacamurile din seria Global sunt confectionate din inox 14/4 de calitate. Colectia cuprinde cutite, furculite, linguri de baza si desert, lingurite cafea, linguri de supa. Puternice si robuste cu un raport calitate pret excelent reprezinta solutia perfecta pentru folosirea zi de zi in industria Horeca. Lingurita desert Global este ideala pentru hoteluri, restaurante, baruri, puburi, sali de evenimente, locatii tip catering. Poate fi curatata la masina de spalat vase.Produs pe baza de comanda furnizor. Termen de livrare 14-21 zile.

Dimensiuni: 11 cm

1847 Lingura desert Global A4707
Închide

Lingura desert Global

lei

Design contemportan cu finisaj modern si un echilibru perfect pentru o experienta gastronomica perfecta. Tacamurile din seria Global sunt confectionate din inox 14/4 de calitate. Colectia cuprinde cutite, furculite, linguri de baza si desert, lingurite cafea, linguri de supa. Puternice si robuste cu un raport calitate pret excelent reprezinta solutia perfecta pentru folosirea zi de zi in industria Horeca. Lingura desert Global este ideala pentru hoteluri, restaurante, baruri, puburi, sali de evenimente, locatii tip catering. Poate fi curatata la masina de spalat vase.Produs pe baza de comanda furnizor. Termen de livrare 14-21 zile.

Dimensiuni: 18

1846 Furculita desert Global A4706
Închide

Furculita desert Global

lei

Design contemportan cu finisaj modern si un echilibru perfect pentru o experienta gastronomica perfecta. Tacamurile din seria Global sunt confectionate din inox 14/4 de calitate. Colectia cuprinde cutite, furculite, linguri de baza si desert, lingurite cafea, linguri de supa. Puternice si robuste cu un raport calitate pret excelent reprezinta solutia perfecta pentru folosirea zi de zi in industria Horeca. Furculita desert Global este ideala pentru hoteluri, restaurante, baruri, puburi, sali de evenimente, locatii tip catering. Poate fi curatata la masina de spalat vase.Produs pe baza de comanda furnizor. Termen de livrare 14-21 zile.

Dimensiuni: 18 cm

1845 Cutit desert Global A4705
Închide

Cutit desert Global

lei

Design contemportan cu finisaj modern si un echilibru perfect pentru o experienta gastronomica perfecta. Tacamurile din seria Global sunt confectionate din inox 14/4 de calitate. Colectia cuprinde cutite, furculite, linguri de baza si desert, lingurite cafea, linguri de supa. Puternice si robuste cu un raport calitate pret excelent reprezinta solutia perfecta pentru folosirea zi de zi in industria Horeca. Cutitul desert Global este ideal pentru hoteluri, restaurante, baruri, puburi, sali de evenimente, locatii tip catering. Poate fi curatat la masina de spalat vase.Produs pe baza de comanda furnizor. Termen de livrare 14-21 zile.

Dimensiuni: 20 cm

1844 Lingura baza Global A4703
Închide

Lingura baza Global

lei

Design contemportan cu finisaj modern si un echilibru perfect pentru o experienta gastronomica perfecta. Tacamurile din seria Global sunt confectionate din inox 14/4 de calitate. Colectia cuprinde cutite, furculite, linguri de baza si desert, lingurite cafea, linguri de supa. Puternice si robuste cu un raport calitate pret excelent reprezinta solutia perfecta pentru folosirea zi de zi in industria Horeca. Lingura fel principal Global este ideala pentru hoteluri, restaurante, baruri, puburi, sali de evenimente, locatii tip catering. Poate fi curatata la masina de spalat vase.Produs pe baza de comanda furnizor. Termen de livrare 14-21 zile.

Dimensiuni: 20 cm

1843 Furculita baza Global A4702
Închide

Furculita baza Global

lei

Design contemportan cu finisaj modern si un echilibru perfect pentru o experienta gastronomica perfecta. Tacamurile din seria Global sunt confectionate din inox 14/4 de calitate. Colectia cuprinde cutite, furculite, linguri de baza si desert, lingurite cafea, linguri de supa. Puternice si robuste cu un raport calitate pret excelent reprezinta solutia perfecta pentru folosirea zi de zi in industria Horeca. Furculita fel principal Global este ideala pentru hoteluri, restaurante, baruri, puburi, sali de evenimente, locatii tip catering. Poate fi curatat la masina de spalat vase.Produs pe baza de comanda furnizor. Termen de livrare 14-21 zile.

Dimensiuni: 20 cm

1842 Cutit baza Global A4701
Închide

Cutit baza Global

lei

Design contemportan cu finisaj modern si un echilibru perfect pentru o experienta gastronomica perfecta. Tacamurile din seria Global sunt confectionate din inox 14/4 de calitate. Colectia cuprinde cutite, furculite, linguri de baza si desert, lingurite cafea, linguri de supa. Puternice si robuste cu un raport calitate pret excelent reprezinta solutia perfecta pentru folosirea zi de zi in industria Horeca. Cutitul fel principal Global este ideal pentru hoteluri, restaurante, baruri, puburi, sali de evenimente, locatii tip catering. Poate fi curatat la masina de spalat vase.Produs pe baza de comanda furnizor. Termen de livrare 14-21 zile.

Dimensiuni: 24 cm

1841 Lingura baza Flair A5412
Închide

Lingura baza Flair

lei

Tacamurile din inox din seria Flair au un design robust si un aspect contemporan. Confectionata din inox 18/10, lingura fel principal are un finisaj lucios pentru o experienta gastronomica de exceptie. Colectia Flair cuprinde cutite, furculite, linguri de baza si desert,linguri supa, lingurite cafea . Cu o rezistenta sporita impotriva petelor si zgarieturilor, reprezinta solutia perfecta pentru folosirea intensiva in industria Horeca. Recomandate pentru hoteluri, restaurante, baruri, puburi sau sali de evenimente. Excelent raport calitate pret. Pot fi curatate la masina de spalat vase.Produs pe baza de comanda furnizor. Termen de livrare 14-21 zile.

Dimesniuni: 21 cm

1840 Lingurita cafea Flair A5409
Închide

Lingurita cafea Flair

lei

Tacamurile din inox din seria Flair au un design robust si un aspect contemporan. Confectionata din inox 18/10, lingurita de cafea are un finisaj lucios pentru o experienta gastronomica de exceptie. Colectia Flair cuprinde cutite, furculite, linguri de baza si desert,linguri supa, lingurite cafea . Cu o rezistenta sporita impotriva petelor si zgarieturilor, reprezinta solutia perfecta pentru folosirea intensiva in industria Horeca. Recomandate pentru hoteluri, restaurante, baruri, puburi sau sali de evenimente. Excelent raport calitate pret. Pot fi curatate la masina de spalat vase.Produs pe baza de comanda furnizor. Termen de livrare 14-21 zile.

Dimensiuni: 14 cm

1839 Cutit desert Flair A5407
Închide

Cutit desert Flair

lei

Tacamurile din inox din seria Flair au un design robust si un aspect contemporan. Confectionat din inox 18/10, cutitul desert are un finisaj lucios pentru o experienta gastronomica de exceptie. Colectia Flair cuprinde cutite, furculite, linguri de baza si desert,linguri supa, lingurite cafea . Cu o rezistenta sporita impotriva petelor si zgarieturilor, reprezinta solutia perfecta pentru folosirea intensiva in industria Horeca. Recomandate pentru hoteluri, restaurante, baruri, puburi sau sali de evenimente. Excelent raport calitate pret. Pot fi curatate la masina de spalat vase.Produs pe baza de comanda furnizor. Termen de livrare 14-21 zile.

Dimensiuni: 21 cm

1838 Lingura desert Flair A5406
Închide

Lingura desert Flair

lei

Tacamurile din inox din seria Flair au un design robust si un aspect contemporan. Confectionat din inox 18/10, lingura desert are un finisaj lucios pentru o experienta gastronomica de exceptie. Colectia Flair cuprinde cutite, furculite, linguri de baza si desert,linguri supa, lingurite cafea . Cu o rezistenta sporita impotriva petelor si zgarieturilor, reprezinta solutia perfecta pentru folosirea intensiva in industria Horeca. Recomandate pentru hoteluri, restaurante, baruri, puburi sau sali de evenimente. Excelent raport calitate pret. Pot fi curatate la masina de spalat vase.Produs pe baza de comanda furnizor. Termen de livrare 14-21 zile.

Dimensiuni: 18 cm

1837 Furculita desert Flair A5405
Închide

Furculita desert

lei

Tacamurile din inox din seria Flair au un design robust si un aspect contemporan. Confectionata din inox 18/10, furculita desert are un finisaj lucios pentru o experienta gastronomica de exceptie. Colectia Flair cuprinde cutite, furculite, linguri de baza si desert,linguri supa, lingurite cafea . Cu o rezistenta sporita impotriva petelor si zgarieturilor, reprezinta solutia perfecta pentru folosirea intensiva in industria Horeca. Recomandate pentru hoteluri, restaurante, baruri, puburi sau sali de evenimente. Excelent raport calitate pret. Pot fi curatate la masina de spalat vase.Produs pe baza de comanda furnizor. Termen de livrare 14-21 zile.

Dimensiuni: 18 cm