Arata Filtrele

Vintage 18/10 (4)

Picard&Wielputz Antaris (4)

Picard&Wielputz Mia (5)

Picard&Wielputz Marina (4)

Olso nero Pordamsa (5)

Picard&Wielputz Piano (4)

Vista Alegre Velvet Matt (11)

Picard&Wielputz Rossini (4)

Picard Landhaus Vintage (5)

Picard&Wielputz Tools (4)

Monterey Copper (5)

Picard&Wielputz Ticino (4)

Monterey Gold (5)

Picard&Wielputz Charisma (4)

Monterey Black (5)

Picard&Wielputz Ventura (4)

Stylish Vista Alegre (5)

Picard&Wielputz Gastro Classic (4)

Picard&Wielputz Girona (4)

Amefa Urban (32)

Picard Lanhaus (4)

Tacamurile nu mai sunt demult doar acele piese clasice in culoare argintie cu care cu totii eram obisnuiti, iar primele articole “altfel” pe care designerii au avut curajul sa le scoata pe piata au fost tacamurile din alama.

Dupa ce acest trend a prins atat de bine, proiectantii au inceput sa testeze piata cu o multime de solutii superbe, inovatoare si neconventionale, care revolutioneaza ideea de tacamuri intr-un table setting si pe care le intalnim astazi in toate terasele restaurantelor.

Finisaje bogate, stiluri in doua tonuri, materiale pretioase, exista acum o multime de optiuni din care putem alege si care pot acoperi fiecare stil.

Tacamuri in culoarea negru cu finisaj mat

Una dintre piesele de rezistenta a anului 2020 in materie de tacamuri sunt, cu siguranta, tacamurile negre.

Fabricate din otel inoxidabil si acoperite cu un strat de PVD de culoare negru mat, acest tip de tacamuri confera un plus de eleganta si stil set-up-ului de masa.

Potrivite pentru mai multe stiluri, cum ar fi cel contemporan – modern, cel industrial sau chiar high-end, tacamurile negre sunt un element indraznet care poate transforma modul de prezentare al meniului.

Cupru , aur sau aur roz?

In 2020 au fost la mare cautare culorile acestor materiale pretioase. Plecand de la bijuterii si ajungand chiar pe mesele de servire.

Tacamurile in culori de cupru, auriu sau auriu rose sunt elemente vedeta ale acestui an, completand perfect stilul elegant, modern sau eclectic al locatiilor cu pretentii.

Si pentru ca insertiile metalice in nuante de auriu sunt un must-have al anului 2020 in materie de design interior, tacamurile au capatat un loc foarte important in definirea aranjamentelor de masa.

Tacamuri in doua tonuri de culoare

Combinatia de culori si materiale este un alt trend al anului, in materie de tacamuri.

Cele mai apreciate variante au fost combinatiile de inox cu policarbonat sau inox cu lemn, acestea fiind regasite foarte des in tacamurile pentru steak.

Tacamurile pentru fripturi si pizza difera de cele clasice si asta pentru ca necesita o lama si un maner mult mai rezistente si care sa poata taia mult mai usor carnea si nu numai.

Aceste tipuri de tacamuri sunt recomandate teraselor de tip steak-house sau burger house si completeaza perfect stilul rustic al acestor locatii.

Indiferent de alegere, pe langa design si culoare, tacamurile destinate industriei HoReCa trebuie sa fie rezistente la zgarieturi si sa poata fi curatate in masina de spalat vase.

Tacamurile de la Rosehome sunt special create pentru locatii traficate si vin intr-o gama variata de culori, materiale si finisaje, care sa poata acoperi orice necesitate si sa se potriveasca oricarui tip de stil.