Se arată toate cele 3 rezultate

Show sidebar
  840-Farfurie-Pizza-33-cm-Alba
  Închide

  Farfurie Pizza 33 cm Alba

  33 lei

  Farfurie pizza confectionata din portelan de calitate. Recomandata pentru prezentarea si servirea preparatelor tip pizza si foccacia. Poate fi utilizata in cuptor, cuptor cu micounde si curatata la masina de spalat vase. Ideala pentru folosirea intensiva in  industria Horeca hoteluri,restaurante,baruri,puburi si pizzeria.

  Material: Portelan

  Diametru: 33 cm

  Culoare: Alb

  841-Farfurie-Pizza-33-cm-Albastra
  Închide

  Farfurie Pizza 33 cm Albastra

  35 lei

  Farfurie pizza confectionata din portelan de calitate culoarea albastru. Recomandata pentru prezentarea si servirea preparatelor tip pizza si foccacia. Poate fi utilizata in cuptor, cuptor cu micounde si curatata la masina de spalat vase. Ideala pentru folosirea intensiva in  industria Horeca hoteluri,restaurante,baruri,puburi si pizzeria.

  Material: Portelan

  Diametru: 33 cm

  Culoare: Albastru

  842-Farfurie-Pizza-33-cm-Portocalie
  Închide

  Farfurie Pizza 33 cm Portocalie

  35 lei

  Farfurie pizza confectionata din portelan de calitate culoarea portocaliu. Recomandata pentru prezentarea si servirea preparatelor tip pizza si foccacia. Poate fi utilizata in cuptor, cuptor cu micounde si curatata la masina de spalat vase. Ideala pentru folosirea intensiva in  industria Horeca hoteluri,restaurante,baruri,puburi si pizzeria.

  Material: Portelan

  Diametru: 33 cm

  Culoare: Portocaliu